​Els Premis Cambra 2022 reivindicaran la finalització de les obres del Quart Cinturó

Sota el lema «La real Passió d'Olesa. La B40», se celebraran el 14 de juliol al Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat

Fotografia de familia dels Premis Cambra de Terrassa 2021 al Teatre-Auditori de Sant Cugat.
Fotografia de familia dels Premis Cambra de Terrassa 2021 al Teatre-Auditori de Sant Cugat. | Lali Puig
L.T.
25 de maig del 2022
Actualitzat a les 17:23h
El lliurament dels Premis Cambra 2022 a la Innovació, la Sostenibilitat i la Internacionalització se celebrarà el pròxim 14 de juliol al Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat. Els guanyadors que seran guardonats en l'acte es faran públics en els pròxims dies, un cop ultimada la resolució del jurat que s'ha reunit aquest dilluns, 23 de maig. Conjuntament a l'entrega dels premis, aquesta nova edició reivindicarà la finalització de la B-40, el Quart Cinturó, com a infraestructura cabdal per l'activitat socioeconòmica de la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Així doncs, l'acte sota el lema La real Passió d'Olesa. La B40, té com a repte combinar tres elements clau dels valors que aporta l'entitat: el reconeixement als mèrits empresarials en diferents facetes; la creació d'un espai relacional per al teixit empresarial; i la reivindicació dels interessos generals de les empreses del territori per al foment de l'activitat econòmica en general.

En aquest sentit, aquesta nova edició dels Premis Cambra va començar a estructurar-se després de rebre una notificació de l'Ajuntament d'Olesa sobre la resolució del seu Ple del 23 de setembre del 2021. En ella, es reclamava per unanimitat que el tram de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls estigués en funcionament aquest any 2022. És per això que, enguany, la Cambra de Comerç presenta l'entrega de premis amb aquesta manifestació en forma de binomi per projectar els seus interessos.

L'acte del 14 de juliol seguirà amb el format establert en l'edició anterior, preparant un espectacle que combinarà seriositat i entreteniment. A més a més, el Secretari General d'Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores i el Secretari General del Departament de Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, participaran activament a l'acte.