Vacarisses talla l'aigua a la població durant bona part del dia

S'han establert franges perquè l'augment de les temperatures ha augmentat encara més el consum d'aigua

Els veïns de Vacarisses només tindran aigua durant vuit hores al dia.
Els veïns de Vacarisses només tindran aigua durant vuit hores al dia. | Adrià Costa
19 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:03h
A partir d'aquest dijous 18 de maig a Vacarisses s'han establert franges de subministrament d'aigua a la població. El motiu per prendre aquesta nova mesura és l'augment del consum dels últims dies donat l'increment de les temperatures

Així doncs, la població d'aquest municipi només tindrà aigua corrent des de les 06 h fins a les 10 h del matí i de les 20 h a les 24 h a la nit. La resta del dia no rajarà aigua de les aixetes. 

No obstant això, per qui ho necessiti l'Ajuntament ha instal·lat cubes i dipòsits a diferents punts de la vila. En concret, hi haurà cubes a la la plaça Joan Bayà, al local de l'AAVV de Torreblanca II i al camp de futbol de Can Serra. I els dipòsits s'ubicaran a la plaça de l'Església de Torreblanca I i a l'entrada d'El Fresno

Cal recordar que les urbanitzacions de La Creu, Els Caus, El Ventayol, La Farinera i El Palà no es veuran afectades per aquesta mesura, ja que no s'abasteixen d'aigua municipal.

Durant les últimes setmanes Vacarisses s'ha vist amb l'obligació de prendre mesures restrictives d'aigua perquè la falta de subministrament i la sequera dels últims mesos han deixat els aqüífers gairebé sense reserves.

Des de divendres passat ja està operatiu el nou pou de Torreblanca II. Mentre s'esperen els treballs d'Endesa per connectar-lo a la xarxa elèctrica, el Consistori bomba l'aigua amb un generador que té un cost aproximat de 5.000 euros al mes.