El Suprem no admet a tràmit el recurs de Mina contra la sentència del TSJC que donava la raó a l'Ajuntament

L'alt tribunal considera que no es raona prou sobre de l'escrit de preparació

Seu de l'empresa municipal d'aigua de Terrassa, Taigua.
Seu de l'empresa municipal d'aigua de Terrassa, Taigua. | ACN
A.M
04 de maig del 2022
Actualitzat a les 17:26h
Nou revés de la justícia a l'empresa Mina Pública d'Aigües de Terrassa. Aquesta vegada ha estat el Tribunal Suprem el que no ha admès a tràmit el recurs que l'empresa privada va presentar en contra de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) on es donava la raó a l'Ajuntament. 

En l'auto del 30 de març del 2021 el TSJC fallava a favor del Consistori i anul·lava els acords del Ple Municipal de l'1 de desembre del 2016 on s'aprovava la finalització del contracte del 1941 amb Mina Pública d'Aigües de Terrassa després de 75 anys de servei, així com la llista de béns a retornar.

Ara, l'alt tribunal considera que no es raona prou sobre de l'escrit de preparació, com és l'argumentació de l'"interès de cassació objectiu per a la formació de la jurisprudència", en els termes exigits en el precepte.

Alguns membres del govern egarenc han celebrat el nou revés judicial a les xarxes com ara el primer tinent d'alcalde de Serveis Generals, Isaac Albert o el regidor de Medi Ambient, Carles Caballero.