Arxivada la investigació a l'exregidor de Cultura de Terrassa per suposades contractacions irregulars

Per Aguado es tracte d'un "periple difamatori" de "les males arts de l'alcalde Jordi Ballart"

Amadeu Aguado, actual regidor de l'oposició i titular de Cultura entre el 2007 i el 2019.
Amadeu Aguado, actual regidor de l'oposició i titular de Cultura entre el 2007 i el 2019. | Adrià Costa
A.M
19 d'abril del 2022
Actualitzat a les 17:47h
La Fiscalia ha arxivat la investigació contra l'exregidor de Cultura de Terrassa, Amadeu Aguado (PSC) per presumptes irregularitats contractuals durant el seu període al capdavant de Cultura, entre el 2007 i el 2019.

El cas es va iniciar el maig del 2021 arran de la denúncia de l'Ajuntament en ser informat per una empresa del sector cultural de les possibles irregularitats. Tot i que Jordi Ballart va ser alcalde entre el 2012 i el 2019 amb el PSC, des del Consistori van assegurar que el cas estava relacionat únicament amb Aguado. 

Ara, amb les diligències arxivades l'exregidor de Cultura i actual regidor a l'oposició pel PSC ha assegurat que el cas és un "periple difamatori" que ha atribuït a "les males arts de l'alcalde Jordi Ballart".

 S'investigava si havia beneficiat l'empresa Gestió i Assessorament d'Actes Culturals (GAAC), on treballa el seu nebot, amb contractacions directes entre els anys 2007 i 2019 així com de  subvencions a la fundació cultural local La Xarxa durant el mateix període.

Però per la Fiscalia, les investigacions encarregades als Mossos d'Esquadra no aporten "elements suficients per formular denúncia per un delicte contra l'administració pública", per la qual cosa ha decretat l'arxivament de les diligències.