Sense Sal s'acomiada dels escenaris

La cantant del grup terrassenc assegura que "volem fer un tancament bonic d'aquesta etapa"

Concert de Sense Sal per Festa Major de Terrassa
Concert de Sense Sal per Festa Major de Terrassa | Anna Mira
14 de març del 2022
Actualitzat a les 11:24h
El grup de música Sense Sal ha anunciat que tanca una etapa i aquest 2022 s'acomiada dels escenaris. Els terrassencs fa 11 anys que van començar a fer música pop-folk i des d'aleshores han llençat quatre discs amb una cinquantena de cançons i han fet més de 250 concerts arreu del país. En declaracions a LaTorre, la cantant Alícia Rey, ha explicat que fa uns mesos van fer una reunió amb el grup i vam veure que "no teníem tanta motivació per seguir el ritme" que demanda la música. 

És per això que van decidir "fer un tancament bonic d'aquesta etapa". Precisament, en una piulada han expressat que ara volen dir "adéu al projecte amb una gira d'estiu ben plena". Els terrassencs recorreran Catalunya i també aniran al País Basc i el País Valencià. Per tancar aquesta etapa faran un concert final el pròxim 16 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona, pel qual ja hi ha les entrades a la venda.

No obstant això Rey ha assegurat que tot i que com a grup no segueixin, "tenim la sort de ser molt amics i nosaltres seguirem units". De fet, la vocalista recorda que van començar quan tenien entre 16 i 20 anys i "les circumstàncies de la vida canvien molt" amb onze anys. 

Entre els reconeixements aconseguits van ser guanyadors del Premi Enderrock dins el Concurs Embrió l'any 2010. Van ser semifinalistes al concurs de maquetes Sona9 del 2011 i guanyadors del concurs La Campana de Gràcia l'any 2013. 

Al llarg de la seva trajectòria, els de Terrassa han tocat a diversos festivals i les seves cançons han sonat arreu. Alguns dels seus èxits més coneguts són La sortida, Fins que surti el sol, Com abans, Vine'm a buscar, Estima lliure, Senyor Morse o Constel·lacions, entre d'altres. Fins i tot, Durant la campanya de les eleccions generals del 2015, Esquerra Republicana va triar la cançó Tinc un nou pla com a música de campanya.