Ona Martínez és la nova portaveu del grup municipal d'ERC Terrassa

Per la seva banda, Isaac Albert passa a ser el president del grup municipal

Grup municipal d'ERC Terrassa.
Grup municipal d'ERC Terrassa. | ERC
15 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:04h
Ona Martínez ha agafat el relleu d'Isaac Albert com a portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Terrassa. Després de ser escollida candidata per les eleccions municipals del 2023, Martínez agafa el rol de portaveu i es posa a disposició de la ciutadania. "S'encara un any decisiu per continuar amb la feina feta, mirant endavant, per un projecte col·lectiu que és present i sobretot futur de la ciutat". 

Com a nova portaveu municipal, Ona Martínez, ha afirmat que "la primera feina d'un portaveu no és parlar, sinó escoltar", posant com a prioritat obrir encara més l’administració i el projecte de ciutat que encapçala amb les aportacions de totes les veus de la ciutat.

Per la seva banda, Albert passa a ser el president del grup municipal. Una figura que, com ha explicat Martínez "permet fer valdre la seva expertesa i lideratge durant tots aquests anys i que continuarà exercint fins a final de mandat". El mateix Albert ha explicat que la nova organització del grup no implicarà cap canvi en l’organització del govern municipal. "Som lleials als nostres principis, a la nostra ciutat i al compromís que tenim amb la seva gent i al projecte que estem construint".