Neix un nou portal web on es podrà consultar tota l’oferta cultural de Terrassa

També es podran adquirir les entrades dels diferents espectacles programats pel 2022

L'acte de presentació, amb Rosa Boladeras entre d'altres, va tenir lloc al Teatre Principal
L'acte de presentació, amb Rosa Boladeras entre d'altres, va tenir lloc al Teatre Principal | Ajuntament de Terrassa
L.T.
09 de febrer del 2022
Rosa Boladeras, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, ha presentat aquest dimarts el portal terrassacultura.cat. Una nova web on es podrà consultar tota la programació cultural de la ciutat prevista per l’any 2022. A més a més, també es podran adquirir les entrades dels espectacles programats dins de les diferents temporades artístiques professionals del municipi.

Durant la roda de premsa celebrada ahir al Teatre Principal, la regidora va presentar les Temporades Artístiques Professionals de Terrassa de febrer a juliol de 2022. Les municipals, amb Terrassa Arts Escèniques, Terrassa Arts Visuals o Cultura als Districtes, entre d'altres; i les de La Factoria Cultural, Jazz Terrassa i la Casa de la Música.

Boladeras també va anunciar que els joves de 18 anys tindrien accés gratuït a la majoria dels espectacles que organitza el Servei de Cultura, excepte el concert de Nacho Vegas, que va obrir la taquilla el 2021 abans d'aprovar aquests descomptes, entre d'altres. Tot el jovent de la ciutat en aquesta situació rebrà una carta a casa que, juntament amb el seu DNI, haurà de portar al Cinema Catalunya o a la Casa Soler i Palet per aconseguir l'abonament.

La regidora també va informar que, aquest any, s'ha incrementat fins a un 25% el descompte que es pot obtenir amb el carnet de la xarxa de biblioteques de Terrassa per a les entrades que formin part de la programació municipal.

Programació Terrassa Cultura by naciodigital on Scribd