1 de 10
mitjans

Marta Torné i Miki Núñez presentaran el nou concurs musical de TV3

Eufòria s'estrenarà durant aquest primer trimestre de 2022 després d'un càsting en què participen més de 1.500 persones

Miki Nuñez i Marta Torné, els presentadors d'«Eufòria» | TV3
per Lluís Girona, Barcelona, Catalunya | 12 de gener de 2022 a les 18:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Eufòria", el nou talent show musical de TV3 que busca les millors veus anònimes de Catalunya, ja té presentadors. Són l'actriu Marta Torné i el cantant Miki Núñez, dues cares ben conegudes pels espectadors de la cadena. Torné ja havia presentat recentment dues temporades del programa "Persona infiltrada" a més de participar en diverses sèries mentre que Núñez s’ha convertit en un dels músics catalans més reconeguts i aclamats arreu del país.

Més de 1.500 persones van participar en la primera prova dels càstings d’"Eufòria". L'equip que els va valorar, format, entre altres, pel director del programa, Tono Hernàndez, i el director musical, Daniel Anglès, buscava solistes, però que també sàpiguen treballar en equip i acompanyar altres solistes. En definitiva, artistes amb talent musical que, alhora, entenguin la música com una feina d’equip.


Els candidats que van superar aquesta primera fase assistiran a una segona audició aquest cap de setmana, d'on en sortiran els quinze cantants definitius que hauran d’enfrontar-se i de col·laborar entre ells. El programa també farà una gran aposta digital amb plataformes com Instagram, Twitch o TikTok, que publicaran continguts exclusius del concurs.

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació