SORTEIG

Polèmica per un dècim de la loteria de Nadal premiat a Terrassa

Veïns i comerciants del barri de Can Boada no han pogut cobrar el premi de 100 euros al dècim

per NacióDigital, Terrassa, Catalunya | 5 de gener de 2022 a les 10:08 |
Imatge del sorteig de la loteria de Nadal. | EP
Veïns i comerciants del barri de Can Boada de Terrassa no han pogut cobrar el premi del número de la loteria de Nadal 86.744, premiat amb 100 euros el dècim, venut per l'Associació de Veïns Grups-Gibraltar - Lluís Companys, i del qual alguns comerciants van fer participacions.

Un membre de l'antiga direcció hauria venut els dècims però el 21 de desembre l'administració de loteria va avisar que no s'havien pagat els dècims reservats, segons el Diari de Terrassa. Quan els responsables de l'entitat van mirar els comptes corrents, van descobrir que, tot i que van pagar de la seva butxaca els dècims, s'havien venut més participacions que dècims premiats. 


En total serien al voltant de 150 les participacions que s'haurien venut de més i que no tenen cap dècim associat. El propietari de l'administració de loteria del passeig Lluís Companys ha explicat, en declaracions a TV3 que si paga els premis no hi hauria suficients diners "per als últims que vagin a cobrar". D'aquesta manera s'ha decidit pagar directament a l'associació de veïns, que asseguren que pagaran a tothom. 

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació