Les piscines municipals de Terrassa registren una ocupació del 76%

Més de 88.000 persones han assistit a les instal·lacions i la nota mitjana dels usuaris és d’un 8,5

Imatge d'arxiu de la piscina de Vallparadís
Imatge d'arxiu de la piscina de Vallparadís | Anna Mira
A.M
16 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:11h
Les piscines municipals de Terrassa han registrat durant aquest estiu una afluència de 88.375 usuaris i usuàries des de l’inici de la temporada de bany, el 24 de juny, fins al
diumenge 5 de setembre. Això representa un 76% d'ocupació, per sobre de la registrada l'any passat, que va ser del 68%. 

La temporada de bany ha estat marcada novament per les mesures que s’han hagut d’aplicar per al control de la Covid-19, que han comportat una reducció dels aforaments permesos en les piscines. 

Segons l’enquesta de satisfacció de l’ús de les piscines municipals d’estiu, un 95% dels i les banyistes se senten satisfets o molt satisfets de l’ús de les piscines municipals i atorguen una nota de 8,5 sobre 10 de mitjana a aquestes instal·lacions. En la valoració per part de les persones usuàries de les piscines municipals destaca que el 98,5% dels enquestats i les enquestades opinen que l’atenció rebuda per part del personal de les piscines es notable o excel·lent.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, ha valorat molt positivament l’alta puntuació que els i les banyistes atorguen a les piscines municipals i al servei ofert i ha afirmat que "Tot i haver estat una temporada de bany novament complicada i atípica el balanç és molt satisfactori ja que, tot i les dificultats, no s'ha registrat cap incident remarcable". 

Pel que fa a l’afluència per piscines, la piscina de Vallparadís, la més gran i la que més visitants rep, ha registrat enguany 56.315 usuaris i usuàries, seguida per la Piscina Municipal de les Arenes amb 12.147. Sant Llorenç i La Maurina han rebut aquest estiu 10.159 i 9.754 visitants respectivament.