Segona medalla en natació per a Sarai Gascón als Jocs Paralímpics de Tòquio

Després de guanyar la plata als 100 metres lliures, l'egarenca aconsegueix el bronze als 100 metres papallona

Sarai Gascón ja compta amb vuit medalles paralímpiques.
Sarai Gascón ja compta amb vuit medalles paralímpiques. | Cedida
Redacció
02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:19h
Ho ha tornat a fer. Després de guanyar aquest dimarts la plata als 100 metres lliures de natació als Jocs Paralímpics de Tòquio, la terrassenca Sarai Gascón ha aconseguit el bronze als 100 metres papallona, en la categoria S9. És la quinzena medalla pels esportistes catalans a la cita de la capital japonesa.

Amb una gran remuntada a la part final de la carrera, Gascón ha entrat al podi després de recórrer dues piscines olímpiques amb un temps de 1.08.43. Amb aquest temps, s'ha quedat a només dues dècimes de la segona classificada.

Amb la plata i el bronze aconseguits fins ara al Japó, Gascón ja suma vuit medalles paralímpiques: sis medalles de plata i dues de bronze. El primer metall la va aconseguir als Jocs Paralímpics de Pequín 2008, amb només 16 anys. Amb 28 anys, guanyar un or segueix sent el seu major repte.


El també terrassenc Jordi Ruiz, de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes, podria portar una altra medalla a la ciutat, i és que l'equip es manté viu i amb opció de medalla. L'equip juga aquest divendres les semifinals del torneig paralímpic contra els Estats Units.