Un grup d'estudiants de Terrassa busca finançament per participar a la final de la First Lego League a Tenerife

Els joves necessiten 1.500 euros per continuar amb el "somni"

Redacció
07 de juny del 2021
Un grup de secundària de l'institut Can Jofresa de Terrassa va aconseguir classificar-se per la final estatal de la First Lego League, que se celebra el 26 i 27 de juny a Tenerife. Es tracta d'una competició d'escala mundial en què robots fets de les famoses peces i dissenyats pels mateixos alumnes han de completar un seguit de proves.

Per participar-hi, però, han engegat una campanya de recollida de diners per poder-se pagar els costos del viatge i l'estànça. La seva meta és aconseguir 1.500 euros per seguir amb el que consideren el seu "somni" i per això han obert aquesta pàgina en què es poden donar diners.

A la campanya hi poden participar tant particulars com empreses a les quals, a canvi, ofereixen un espai pel logo dels col·laboradors a les equipacions que utilitzaran en un esdeveniment "de reconegut prestigi". La competició serà retransmesa per Youtube i per la pàgina web de LEGO.

A la final estatal hi participaran 50 equips procedents de 25 tornejos regionals i 25 més de First Lego Leage Explore, un esdeveniment d'exhibició, i no competitiu, destinat a nens i nenes de sis a deu anys. Per a més informació del sistema, clica aquest enllaç.