1 de 10
Cultura

El MNACTEC commemora el Dia Internacional dels Museus amb una programació especial

Dissabte 15 de maig el Museu farà jornada de portes obertes i oferirà un concert i diverses visites guiades

per La Torre del Palau, Terrassa | 14 de maig de 2021 a les 11:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) oferirà dissabte 15 de maig una programació especial d'activitats gratuïtes.

El programa inclou una visita guiada a les voltes de la teulada del Museu i la visita teatralitzada 1909. Un passeig per la fàbrica, així com un concert que la cantant Núria Graham farà al pati del Museu. Totes tres activitats requereixen reserva prèvia i ja han exhaurit les places. 


Durant aquest dia el Museu farà jornada de portes obertes de 10 h a 14.30 h i de 16.30 h a 21 h. Els visitants també podran conèixer el Tecnoespai, una nova zona d'audiovisuals immersius, veure la maqueta ferroviària del Museu, a càrrec del Club Ferroviari de Terrassa, i visitar l'exposició Epidèmies i pandèmies. L'enemic invisible, que mostra l'evolució de les plagues sanitàries d'es d'una òptica històrica, científica, tecnològica i social. 
Participació