1 de 10
Cultura

L'Associació Elixir Poètic presenta la segona edició del Premi Marta Pessarrodona

El concurs vol incentivar la poesia escrita i audiovisual entre els joves

La poeta Marta Pessarrodona, que dona nom al concurs de poesia de l'Associació Elixir Poètic. | Adrià Costa
per La Torre del Palau, Terrassa | 3 de maig de 2021 a les 16:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Elixir Poètic, juntament amb l'Ajuntament de Terrassa presenta per segon any consecutiu el Premi de Poesia Marta Pessarrodona. El concurs es va crear l'any passat en honor a la poeta, traductora i narradora terrassenca amb l'objectiu de donar veu als joves a través de la poesia escrita i audiovisual.

Es tracta d'un premi obert i accessible a totes les persones de fins a 30 anys, es pot presentar en qualsevol idioma, preferiblement acompanyat de la traducció i és de temàtica lliure. El certamen presenta dues categories, obra escrita i obra audiovisual. Cadascuna d'elles opta a un premi d'una beca de creació de mil euros i un pack cultural terrassenc. Ambdues persones guanyadores, a més, començaran un procés creatiu acompanyades per l'equip Elixir, per presentar una obra el proper 2022. 


Quines són les bases del concurs?

Totes les peces han de ser inèdites i originals. Per a la poesia escrita s'estableix un màxim de 200 versos, mentre que per a la poesia audiovisual el màxim és d'un minut. Les obres s'han de presentar en format digital, PDF pel text i mp4 pel vídeo, i el nom de l'arxiu ha de correspondre amb el nom de la peça.


El termini d'admissió de les obres finalitza el divendres 28 de maig del 2021 i el veredicte, a càrrec d'Àngels Gregori, Jordi Julià i Andreu Gomila, es farà públic durant La Ràtzia del Festival Elixir del mes de juny. 

 

 

Participació