L'Associació Elixir Poètic presenta la segona edició del Premi Marta Pessarrodona

El concurs vol incentivar la poesia escrita i audiovisual entre els joves

La poeta Marta Pessarrodona, que dona nom al concurs de poesia de l'Associació Elixir Poètic.
La poeta Marta Pessarrodona, que dona nom al concurs de poesia de l'Associació Elixir Poètic. | Adrià Costa
Redacció
03 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:35h
L'Associació Elixir Poètic, juntament amb l'Ajuntament de Terrassa presenta per segon any consecutiu el Premi de Poesia Marta Pessarrodona. El concurs es va crear l'any passat en honor a la poeta, traductora i narradora terrassenca amb l'objectiu de donar veu als joves a través de la poesia escrita i audiovisual.

Es tracta d'un premi obert i accessible a totes les persones de fins a 30 anys, es pot presentar en qualsevol idioma, preferiblement acompanyat de la traducció i és de temàtica lliure. El certamen presenta dues categories, obra escrita i obra audiovisual. Cadascuna d'elles opta a un premi d'una beca de creació de mil euros i un pack cultural terrassenc. Ambdues persones guanyadores, a més, començaran un procés creatiu acompanyades per l'equip Elixir, per presentar una obra el proper 2022. 

Quines són les bases del concurs?

Totes les peces han de ser inèdites i originals. Per a la poesia escrita s'estableix un màxim de 200 versos, mentre que per a la poesia audiovisual el màxim és d'un minut. Les obres s'han de presentar en format digital, PDF pel text i mp4 pel vídeo, i el nom de l'arxiu ha de correspondre amb el nom de la peça.

El termini d'admissió de les obres finalitza el divendres 28 de maig del 2021 i el veredicte, a càrrec d'Àngels Gregori, Jordi Julià i Andreu Gomila, es farà públic durant La Ràtzia del Festival Elixir del mes de juny.