Covid-19 a les aules

Més reincorporacions que confinaments en escoles de Terrassa fan baixar la xifra de classes aïllades

Després de la tornada a l'activitat presencial de 16 grups en les últimes hores, en queden 25 en quarantena en 21 centres

per La Torre del Palau, 28 d'abril de 2021 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La setmana començava amb 27 grups escolars en quarantena en escoles i instituts de Terrassa. Ara, aquest dimecres, la xifra ha baixat fins a les 25 (repartides en 21 escoles), després de la reincorporació de 16 grups i l'aïllament de 14 més en les últimes hores. Des de dilluns, 49 grups aïllats a la ciutat s'han reincorporat a l'activitat presencial. Divendres n'hi havia 59.

A infantil i primària hi ha 20 grups confinats: són sis al Petit Estel-La Nova, tres al Joan XXIII, dos al Pere Viver, i un a l'Auró, al Creixen, a l'Enxaneta, al Joan Marquès, al Josep Ventalló, al Roc Alabern, al Sala i Badrinas, al Sant Domènec Savio i al Sant Llorenç del Munt. També un grup de l'escola d'educació especial Crespinell.


A secundària són 14 classes confinades: quatre a l'IES Blanxart, dos al Santa Eulàlia, i un al de Can Jofresa, al Creixen, a l'Edgar, a l'Egara, al Martí, a l'institut Mont Perdut, al Sant Domènec Sàvio i a l'IES Torre del Palau.

On es reincorporen el 16 grups?


En les últimes hores s'han reincorporat vuit grups a secundària (dos al Goya, i un al Blanxart, al Mont Perdut, al Petit Estel-La Nova, al Sant Domènec Savio i a l'IES Torre del Palau), i vuit més a infantil i primària (dos a l'Isaac Peral i un a les Arenes, al Lumen, al Petit Estel-La Nova, al Roc Alabern, al Sala i Badrinas i al Sant Llorenç del Munt.

Consulta aquí la situació epidemiològica en cada centre educatiu de Terrassa, el Vallès i la resta de Catalunya.

 

Participació