Covid-19 a les aules

26 grups bombolla de 14 escoles de Terrassa, confinats per casos de Covid-19

La xifra es manté estable després d'un fort repunt aquesta setmana

per La Torre del Palau, 15 d'abril de 2021 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xifra de classes confinades a Terrassa mostra una tendència estable després d'un repunt aquesta setmana. Així, 26 grups de 14 escoles es troben avui en quarantena, un més que a l'últim recompte i 17 més que fa 48 hores. En les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup, i segons Salut, uns 500 alumnes es troben a casa.

Així, actualment a les línies de secundària hi ha 12 grups confinats: vuit d'aquests són a l'escola Pia, un a l'IES Can Jofresa, un a l'Edgar, un a l'IES Santa Eulàlia i un altre a l'IES Terrassa.


A infantil i primària hi ha també 12 classes confinades: quatre a l'Escola Pia, dues al Serra de l'Obac, un a l'Agustí Bartra, al Vapor, a l'escola França, al Mare de Déu del Carme, al Roser Capdevila i al Sala i Badrinas. També tenen un grup aïllat l'escola d'educació especial L'Heura i l'escola bressol municipal Ginesta.Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 

 

 

Participació