Puja amb força la xifra de classes confinades a Terrassa amb el focus posat en una escola

14 centres educatius sumen 25 grups bombolla en quarantena

Redacció
14 d'abril del 2021
Actualitzat el 15 d'abril a les 11:02h
L'Escola Pia suma 12 dels 25 grups confinats a Terrassa.
L'Escola Pia suma 12 dels 25 grups confinats a Terrassa. | Josep M Montaner
La xifra de grups bombolla confinats en escoles i instituts de Terrassa ha augmentat amb força en les últimes hores. Si al darrer recompte hi havia nou classes en quarantena, actualment en són 25, registre per sota de la mitja d'abans de Setmana Santa que afecta, segons Educació, uns 500 alumnes de la ciutat.

Entre els centres que presenten classes confinades hi destaca l'Escola Pia, que suma 12 dels 25 grups tancats. Entre la resta d'escoles afectades, només el col·legi Serra de l'Obac té més d'una classe afectada (2).

El fet que en les últimes hores no s'hagi reincorporat cap grup pot haver afectat en la ràpida crescuda de les xifres. Així, A secundària hi ha 12 grups confinats: vuit a l'Escola Pia, un a Can Jofresa, un a l'escola Edgar, un a l'IES Terrassa i un altre al Santa Eulàlia.

A infantil i primària hi ha 11 grups en quarantena: quatre a l'Escola Pia, dos al Serra de l'Obac, un a l'Agustí Bartra, al Vapor, a l'escola França, al Mare de Déu del Carme i també al Roser Capdevila. Tenen també una classe confinada l'escola d'educació especial L'Heura i l'escola bressol municipal Ginesta.