A presó dos homes per ferir-ne greument a dos més amb pals i armes blanques a Terrassa

Les agressions s'haurien produit en tres baralles ocorregudes en un sol dia, amb menors implicats, pel control d'un pis ocupat

Redacció
08 d'abril del 2021
Dos homes de 49 i 28 anys han ingressat a presó com a presumptes autors de lesions en diverses baralles produïdes el 30 de març a Ca n'Anglada. En una sèrie de tres disputes ocorregudes entre dos grups i amb menors implicats, els dos detinguts haurien causat lesions greus a dues persones i

Segons la policia catalana, la discussió entre els dos bàndols de veïns hauria començat el mateix 30 de març al matí, i segons els Mossos, podria estar relacionada amb el control d'un pis ocupat de Ca n'Anglada. Com a conseqüència, un home va patir diverses ferides i contusions i va haver de ser hospitalitzat.

Hores després, a primera hora de la tarda, es va repetir l'enfrontament quan els membres d'un dels bàndols van agredir les persones que hi havia dins d'un establiment de la zona amb objectes contundents i armes blanques. Un home va patir greus ferides a causa de talls i un traumatisme cranioencefàlic. Finalment, la policia van rebre un avís de l'Hospital de Terrassa, on s'hauria produït una tercera discussió, amb agressions i amenaces, després que membres de les dues parts s'haguessin trobat a l'àrea d'Urgències.

Després de presentar-se voluntàriament a la comissaria de Mossos de la carretera de Matadepera aquest dimarts 6 d'abril, els arrestats van passar a disposició judicial el 7 d'abril. El jutge va decretar el seu ingrés a presó per risc de reincidència. A banda, la Fiscalia de Menors ja ha estat informada de l'incident i continuarà el procediment contra els menors implicats en les agressions.