Covid-19 a les aules

S'enfila fins a 30 la xifra de grups escolars confinats a Terrassa

Hi ha més de mig miler d'alumnes terrassencs en quarantena

per La Torre del Palau, 18 de febrer de 2021 a les 10:00 |
En les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup. | AFT
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xifra de classes en quarantena per casos de Covid-19 ha augmentat lleugerament en les últimes hores. Si l'últim recompte n'hi havia 25 després de reduir-se el registre a la meitat en tres dies, actualment en són trenta. La mesura afecta, segons Educació, 549 alumnes de 19 escoles i instituts. A més, en les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup.

A secundària hi ha 12 grups confinats: tres a l'IES Can Roca, dos a l'IES Terrassa i un al de Can Jofresa, al Montserrat Roig, al Torre del Palau, al Sagrat Cor, a l'Escola Pia, al Liceo Egara i al Mare de Déu del Carme.


A infantil i primària en són 16: dos al Roser Capdevila, al Font de l'Alba, a l'escola França i al Sagrat Cor, i un a l'Andersen, l'Escola Pia, el Liceo Egara, la Lumen, Sant Domènec Sàvio i Sant Josep. També es troben confinats un grup de l'escola d'adults Anna Murià i un altre de l'escola municipal el Pi.

El registre actual es troba per sota de la mitjana del primer trimestre (es van arribar a les 100 aules en quarantena) i també de la mitjana del 2021, en què es va arribar a un pic de 81.Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 [noticia]280[noticia] [noticia]271[noticia]

 

Participació