Covid-19 a les aules

S'enfila fins a 30 la xifra de grups escolars confinats a Terrassa

Hi ha més de mig miler d'alumnes terrassencs en quarantena

per La torre del Palau , 18 de febrer de 2021 a les 10:00 |
En les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup. | AFT
La xifra de classes en quarantena per casos de Covid-19 ha augmentat lleugerament en les últimes hores. Si l'últim recompte n'hi havia 25 després de reduir-se el registre a la meitat en tres dies, actualment en són trenta. La mesura afecta, segons Educació, 549 alumnes de 19 escoles i instituts. A més, en les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup.

A secundària hi ha 12 grups confinats: tres a l'IES Can Roca, dos a l'IES Terrassa i un al de Can Jofresa, al Montserrat Roig, al Torre del Palau, al Sagrat Cor, a l'Escola Pia, al Liceo Egara i al Mare de Déu del Carme.


A infantil i primària en són 16: dos al Roser Capdevila, al Font de l'Alba, a l'escola França i al Sagrat Cor, i un a l'Andersen, l'Escola Pia, el Liceo Egara, la Lumen, Sant Domènec Sàvio i Sant Josep. També es troben confinats un grup de l'escola d'adults Anna Murià i un altre de l'escola municipal el Pi.

El registre actual es troba per sota de la mitjana del primer trimestre (es van arribar a les 100 aules en quarantena) i també de la mitjana del 2021, en què es va arribar a un pic de 81.Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

[noticia]280[noticia] [noticia]271[noticia]

 

Participació