Covid-19 a les aules

Cau dràsticament la xifra d'alumnes en quarantena a Terrassa amb la reincorporació de 30 classes

En cinc dies, el nombre de grups escolars confinats s'ha reduït a la meitat

per La Torre del Palau, 17 de febrer de 2021 a les 12:00 |
X alumnes de la ciutat es troben aïllats per casos de Covid-19 a les escoles. | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xifra de grups escolars confinats en escoles i instituts de Terrassa ha experimentat una forta caiguda respecte als anteriors registres. L'última actualització de l'Ajuntament comptabilitza 25 classes en quarantena per casos de Covid-19, la meitat que el divendres 12 de gener. La mesura, segons dades d'Educació, afecta 547 alumnes de 16 centres educatius egarencs. Cinc dies enrere, n'eren 1.551 de 31 escoles.

A secundària hi ha nou grups aïllats: dos de l'IES Can Roca, i un a l'Escola Pia, al Liceo Egara, al Mare de Déu del Carme, al Montserrat Roig, al Sagrat Cor, a l'IES Terrassa i al Torre del Palau.


A infantil i primària en són 14: dos a l'escola França, al Mare de Déu del Carme, a Roser Capdevila i al Sagrat Cor, i un a l'Escola Pia, al Font de l'Alba, al Liceo Egara, a Lumen, a Sant Domènec Savio i a Sant Josep. També es troben en quarantena un grup de l'escola d'adults Anna Murià i un de l'escola municipal d'educació especial El Pi.

Es reincorporen 30 grups


La gran caiguda del registre de classes en quarantena ve, sobretot, influenciada per la quantitat de grups reincorporats en les últimes hores: una trentena. A secundària tornen a l'activitat presencial 13 grups: tres de l'IES Blanxart, dos del Joaquima de Vedruna i de l'IES Terrassa, i un a l'Anna Vilamanyà, a Can Roca, al Cingle, al Sant Domènec Sàvio, a l'IES Santa Eulàlia i al Torre del Palau.

A infantil i primària també tornen 13 grups: són tres a Sant Llorenç del Munt, dos al Vapor i al Joaquima de Vedruna, i un a l'Enxaneta, al Lanaspa, a la Nova Electra, a Les Arenes, al Roc Alabern i al Sant Domènec Sàvio. El mateix passa amb un grup a les escoles bressol La Lluna, els Menuts i Tabalet, així com a l'escola d'adults Anna Murià.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació