Covid-19 a les aules

Es dispara fins a 81 la xifra de classes confinades per Covid-19 en escoles de Terrassa

També augmenta el nombre d'escoles amb grups en quarantena

per La torre del Palau , 28 de gener de 2021 a les 10:00 |
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa ha experimentat un repunt en les últimes hores. Si a l'últim recompte n'hi havia 65 després d'una petita caiguda, aquest dijous n'hi ha almenys 81. Es tracta del registre més alt del 2021 -fins ara el màxim era de 80- i un dels més alts del curs. El fet que no s'hagi reincorporat cap aula a l'activitat presencial en les darreres 24 hores pot influir en aquest augment. La mesura, segons dades de l'Ajuntament de Terrassa i el Departament d'Educació, afecta 1.515 alumnes de 26 escoles i instituts de la ciutat.

A secundària hi ha 27 grups confinats: cinc a l'IES Torre del Palau, tres al de Can Roca, dos al Cavall Bernat, al Cim, al Mont Perdut i al Santa Eulàlia, i un al Blanxart, al Joaquima de Vedruna, al Mare de Déu del Carme, al Martí, al Montserrat Roig, al Petit Estel-La Nova, al Ramon Pont, al Sant Domènec Sàvio, a l'IES Terrassa i al Vedruna-Vall.


A infantil i primària hi ha almenys 53 classes en quarantena: 11 al Joaquima de Vedruna, quatre a l'escola Tecnos i al Sagrat Cor, tres al Joan XXIII, a la Delta, al Font de l'Alba, al Liceo Egara, al Sant Llorenç del Munt, dos al Mare de Déu del Carme, a l'escola França, al Cim, a l'Agustí Bartra i a la Nova Electra, i una a l'Airina, l'Antoni Ubach, el Bisbat d'Ègara, l'Enxaneta, al Goya, al Montserrat, al Ramon Pont, al Ramoin y Cajal i al Roser Capdevila. També n'hi ha una a l'escola d'educació especial L'Heura.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 13 d'abril.

Altres notícies que et poden interessar
  

 

Participació