FOTOS I VÍDEOS La concentració contra la inhabilitació de Quim Torra a Terrassa, en imatges

El Raval de Montserrat ha acollit la protesta, on han assistit, aproximadament, un miler de persones

Un miler de persones s'han apropat al Raval de Montserrat aquest dilluns al vespre contra la inhabilitació de Quim Torra.
Un miler de persones s'han apropat al Raval de Montserrat aquest dilluns al vespre contra la inhabilitació de Quim Torra. | Marc Solé
LaTorre
28 de setembre del 2020
Actualitzat a les 20:04h
El Raval de Montserrat s'ha tornat a omplir aquest dimarts en una nova concentració convocada per entitats independentistes. En aquesta ocasió, els manifestants han protestat per la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, per part del Tribunal Suprem. L'acte ha estat organitzat per les seccions locals de l'ANC, Òmnium Cultural, el CDR i el Consell per la República.

Als parlaments, des de l'atri de l'Ajuntament de Terrassa, s'han llegit missatges a Quim Torra i s'ha criticat amb duresa el que consideren una "persecució" a l'independentisme. D'altra banda, les desenes d'assistents han cantat i dirigit consígnes de suport als centenars d'independentistes condemnats i represaliats per la justícia espanyola, així com de rebuig a la justícia espanyola i de unitat entre partits i ciutadania.

Els assistents han mantingut la distància d'un metre i mig, tal com ha recordat la organització quan ha arrencat l'acte. Un cop acabada la protesta, alguns dels manifestants s'han dirigit als Jutjats de Terrassa i altres han optat per participar als Cants de la Llibertat, que se celebren cada vespre al Raval de Montserrat en record dels independentistes presos, exiliats i represaliats.