Ordre de cerca per als membres del CDR Terrassa i Matadepera que va participar en el bloqueig del TSJC

Convoquen concentració a l'Ajuntament a les 20h

Esteve, a la dreta de la fotografia
Esteve, a la dreta de la fotografia | Albert Segura
19 d'octubre del 2018
Actualitzat el 22 d'octubre a les 18:36h
El CDR de Terrassa ha comunicat que el Jutjat d'Instrucció número 31 de Barcelona ha emès aquest divendres l'ordre de cerca i captura per a en Cesc Martínez de Terrassa, el David de Matadeprera, el Cesc Esteve, membre del col·lectiu de Sabadell i la Ivet de Gràcia (Barcelona), que el 23 de febrer va participar en el bloqueig del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), a Barcelona. Aquell dia, els Mossos d’Esquadra van detenir un total de 24 persones per la protesta feta davant l’edifici, motiu pel qual havien de recollir els escrits d’acusació aquest dilluns a la Ciutat de la Justícia.

Des del CDR de Terrassa han convocat una concentració de denúncia de l'ordre de detenció i en suport a les encausades aquesta tarda a les 20h a l'Ajuntament de Terrassa. 

Esteve es va negar a recollir dilluns de la setmana passada l'acusació de la fiscalia de Barcelona, en què es comunicava que li atribueixen un delicte de desordres públics pel bloqueig. En aquest sentit, en roda de premsa, va expressar que no reconeixia el delicte que li atribuïen, i que se l'havia detingut "de manera arbitrària i amb un clar objectiu polític, el de la repressió i l’estratègia de la por".