institucional

Més d'un centenar d'estudiants coneixen el periodisme de primera mà a la redacció de LaTorre

Els periodistes del Vallès Occidental han explicat les rutines de treball per tirar endavant els mitjans locals

per Anna Mira, Terrassa, 19 de juny de 2018 a les 13:58 |
Visita dels estuidants a la redacció de LaTorre | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un total de 120 alumnes de segon d'ESO de l'IES Can Jofresa de Terrassa han visitat la redacció de La Torre del Palau per conèixer la professió de periodista de primera mà. Els redactors de Nació Digital del Vallès Occidental, l'Albert Segura i l'Albert Hernández a Sabadell i l'Anna Mira a Terrassa, han explicat als alumnes com s'estructura l'empresa i les rutines periodístiques dels mitjans locals. 

Dividits en quatre grups, els alumnes estan fent el crèdit de síntensi sobre periodisme. En concret han hagut de redactar una notícia sobre una suposada pandèmia que hauria causat la mort a milers de persones a Europa. Entre les dificultats que s'han trobat a l'hora d'escriure destaquen, l'ús del llenguate i la tasca de contactar amb les fonts. Temes que els periodistes han respost donant a conèixer les estratègies i la manera de treballar en un dia a dia. 


Interessats pel periodisme, han reconegut que la gran majoria consumeixen informació a través dels telèfons mòbils i en concret per Facebook, Instagram i Google. S'interessen, sobretot pels esports i els successos. 

 

Participació