Col·laboració entre les Cambres de la Propietat i la Càtedra Habitatge

El Consell de Cambres de la Propietat de Catalunya ha signat un conveni amb la càtedra de la Universitat Rovira i Virgili

per La Torre, 25 d'octubre de 2016 a les 17:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya i la Càtedra d'Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració. La firma del conveni ha tingut lloc a la Sala de Juntes del Campus Catalunya de la URV, a Tarragona.

El conveni suposa la incorporació oficial del Consell de Cambres de la Propietat de Catalunya com a nou partner de la Càtedra d'Habitatge de la URV. Per part de la Cambra de Terrassa hi ha assistit el seu president, Miquel Font Roca, que alhora és el vicepresident del Consell de Cambres de la Propietat de Catalunya.


L'acte de signatura del conveni s'ha realitzat en el marc del Seminari científic "Nou finançament, nous riscos i nova organització de l'habitatge en propietat" organitzat per la Càtedra d'Habitatge de la URV. Ha estat inaugurat pel rector de la URV, Dr. Josep Anton Ferré Vidal,  i el president del Consell de Cambres de Catalunya, Agustí Pujol Niubó.

Amb aquest conveni, les Cambres de la Propietat que abasten els serveis als propietaris de Catalunya i la seva representació sectorial fan efectiva la seva tasca de coadjuvar en l'estudi i la difusió de la propietat urbana.

 

Participació