Les pintures de Keiko Ogawa i Albert Vidal a l'Espai G d'Art de Terrassa

Plaça Reial, d'Albert Vidal
Plaça Reial, d'Albert Vidal
La Torre
06 de maig del 2016

Plaça Reial, d'Albert Vidal


L'Espai G d'Art acull des d'aquest dissabte fins al 9 de juny l'exposició Tan lluny, tan a prop dels artistes Keigo Ogawa i Albert Vidal. L'acte d'inauguració serà a dos quarts de vuit del vespre i comptarà amb la presència dels dos pintors. 

La relació entre llunyania i proximitat enriqueix la pintura que presenten en aquesta exposició Keiko Ogawa i l’Albert Vidal. Els dos artistes comparteixen estudi des de fa deu anys i ara exposen junts per primera vegada. D'Ogawa es podran veure 11 obres mentre que Vidal en presenta una desena.

La Keiko es va iniciar en la pintura a l’estudi de Goro Suguita a Tòquio l’any 1998. Al 2005 es traslladà a Barcelona, on la seva pintura ha anat evolucionant cap a un realisme intimista. L’Albert es va llicenciar en Belles Arts a Barcelona, l’any 1992. El seu treball es centra en el paisatge, destacant sobretot els entorns urbans. Al llarg de les trajectòries artístiques dels dos artistes, han exposat en diferents galeries de Catalunya, Japó, França i Estats Units.

HORARI: dimarts a divendres de 18 a 21 h i dissabtes de 12 a 14 i 18 a 21 h
 

Casa Haría, de Keiko Ogawa