El Capritx manté l'estrella Michelin

El restaurant liderat per l'egarenc Artur Martínez continua formant part de l'elit gastronòmica, segons ha confirmat aquesta setmana la prestigiosa guia francesa

La Torre
23 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:49h
Artur Martínez, xef del Capritx
Artur Martínez, xef del Capritx | Foto: Adrià Costa

Artur Martínez, xef del Capritx Foto: Adrià Costa


Marbella va acollir la presentació de la Guia Michelin Espanya & Portugal 2015. Enguany, la prestigiosa guia francesa ha premiat la cuina innovadora de les noves generacions amb la concessió d'una primera estrella a un total de 19 establiments. 

La guia comptarà, per cinquè any consecutiu, amb presència terrassenca ja que el restaurant capitenajat per Artur Martínez ha validat la seva estrella Michelin. L'establiment ubicat al carrer de Pare Millán, al barri del Poble Nou - Zona Esportiva, manté així aquesta distinció que va aconseguir per primera vegada entrant a la guia de 2011.

El Restaurant Capritx està encapçalat per la tercera generació d’una família vinculada a la cuina. Un projecte que van promoure els germans Artur i Juanjo Martínez, donant un nou impuls a un establiment regentat en els seus orígen pels seus avis, quan el van obrir com a fonda l'any 1952 i, posteriorment, que havia estat una rostisseria amb els seus pares al capdavant.