​Detenen un jove armat amb un matxet per provocar destrosses a Sant Aniol de Finestres

Va intentar robar a una casa i va causar danys a mobiliari urbà i a dos masos del municipi

El detingut va destrossar la marquesina de la parada de bus de Sant Aniol
El detingut va destrossar la marquesina de la parada de bus de Sant Aniol | Mossos d'Esquadra
Redacció
27 de gener del 2023
Actualitzat a les 20:20h
Els Mossos d'Esquadra de la Garrotxa han detingut aquest dijous 26 de gener un jove de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte de danys i un altre de robatori amb força. Aquest dijous al vespre, els Mossos van rebre una trucada avisant que hi havia un jove exaltat a fora un establiment del carrer Sant Esteve de Sant Esteve de Llémena.

Els Mossos es va dirigir fins al lloc dels fets i van comprovar que el noi també havia provocat diversos danys a immobiliari urbà del municipi. Els agents el van detenir i van veure que a sobre portava un matxet enfundat a un cenyidor.

Abans de ser detingut, el jove havia provocat danys a la parada de bus que hi ha a Sant Aniol i també a dos masos del municipi. Els Mossos també el van detenir per intentar entrar a robar a una tercera propietat. Segons la policia, els danys provocats pel jove pugen a més de 1.000 euros.

El detingut, amb múltiples antecedents per fets similars, ha passat aquest divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Olot.