1 de 10
música

​Els creadors de «Paf, el drac màgic» s'acomiaden a Olot

Falsterbo actuarà aquest diumenge al Teatre Principal abans del seu últim concert com a grup al Palau de la Música

Els impulsors de Falsterbo d'esquerre a dreta: Jordi Marquillas, Montse Domènech i Eduard Estivill | Falsterbo
per Redacció, Olot | 27 de gener de 2023 a les 11:09 |
Olot serà l'última ciutat fora de Barcelona que veurà actuar un dels grups de música folk més importants del panorama català. Es tracta de Falsterbo. El conjunt liderat per Eduard Estivill, Montse Domènech i Jordi Marquillas fa 54 anys que puja als escenaris i aquest 2023 ha decidit acomiadar-se.

Han decidit fer el comiat amb un disc i una gira que encetarà el seu final aquest diumenge a Olot. La capital de la Garrotxa viurà el penúltim concert del grup. Ai, adeu, cara bonica, L'estranya joguina, Quan el sol es pon i, sobretot, Paf, el drac màgic, són algunes de les cançons més conegudes de Falsterbo que han arribat a configurar un patrimoni musical únic que ha passat per quatre generacions.


El concert de comiat gira al voltant de la cançó més emblemàtica del grup: Paf, el drac màgic, una peça que van adaptar de Lenny Lipton i Peter Yarrow i que ha estat la banda sonora de la infantesa de molts catalans. A més, durant l'espectacle també es reviuran les cançons més emblemàtiques del repertori folk-rock del grup.

El concert serà diumenge a Olot serà al Teatre Principal a les 17 h. La cita forma part de la programació familiar La Guilla i està organitzada per Rialles. Les entrades es poden comprar a un preu que va dels 3 als 10 euros. Després, el grup s'acomiadarà per sempre en una última cita al Palau de la Música de Barcelona el 12 de febrer.

 

Participació