​Una de les afortunades de la Loteria de Nadal a Olot: «Molt contenta, m'he fet un fart de plorar»

La Carme és una treballadora de l'empresa Marcelinus que havia comprat el 04074 per repartir entre els treballadors

L'administració 1 d'Olot, on s'ha venut el segon premi de la Loteria de Nadal 2022
L'administració 1 d'Olot, on s'ha venut el segon premi de la Loteria de Nadal 2022 | Martí Albesa
22 de desembre del 2022
Actualitzat el 20 de novembre del 2023 a les 17:33h
Al centre d'Olot hi ha hagut més curiositat que alegria un cop s'ha conegut la notícia que el segon premi de la Loteria de nadal havia caigut a Olot. L'administració número 1 de la ciutat, al carrer Sant Rafel, s'ha anat omplint, sobretot, de ciutadans que passaven per davant i preguntaven als mitjans de comunicació què havia tocat. "És una alegria donar un dels premis importants de l'any i donar-lo per segona vegada en quatre anys", diu Alfredo Alfaro, propietari de l'administració. El 2018 ell mateix va vendre un pessic del primer premi de la Loteria de Nadal, i ara, quatre anys després, ha venut una quarta part del segon premi.
 

L'Alfredo Alfaro, propietari de l'adminsitració número 1 d'Olot que ha venut el segon premi Foto: Martí Albesa


Entre els curiosos que s'han acostat a l'administració número 1 d'Olot hi havia en Raül Reyes germà d'una de les afortunades: "La meva germana m'ha trucat fa un moment que tenia un dècim i m'ha demanat que m'acostés aquí per saber què ens havia tocat. Estic molt content per les meves germanes. No ens ha tocat mai res a casa. Estic emocionat perquè ens ha tocat a la família".

La germana d'en Raül, la Carme, una de les afortunades del 04074, treballa a una empresa tèxtil d'Olot, Marcelinus. La companyia va regalar aquest número a alguns dels treballadors aquest Nadal, entre ells, la Carme: "Molt contenta. M'he fet un fart de plorar. És un número que ens hem partit amb la meva germana i ella és qui m'ha trucat i m'ha dit que ens havia tocat. Ens hem fotut totes dues a plorar. Estava treballant i no m'ho creia. Pensava que m'estava prenent el pèl".
 

En Raül, germà de la Carme Foto: Pau Masó


La Carme fa quatre anys que treballa a Marcelinus i la seva germana divuit. Sempre han jugat a la Loteria de Nadal i tenen clar en què es gastaran els 125.000 euros que els hi ha tocat: "Pensem en estalviar. Som dues i hem d'estalviar. La cosa està fotuda. Hem d'estalviar pels nostres fills i per més endavant. No hem de gastar, cal continuar treballant i estalviar", explica emocionada.

56 milions a Olot

A més de la Carme, centenars de veïns d'Olot podrien ser afortunats. En total, l'administració número 1 de la ciutat ha venut 450 dècims del 04074. Això significa que a Olot han caigut 56 milions, una quarta part del segon premi de la Loteria de Nadal que té 1,2 milions la sèrie i que també s'ha venut a Puigcerdà i Vizcaya. "Tot ho hem venut a la finestreta i a algun establiment. Tot s'ha venut en dècims", explica Alfaro. Des d'aquest dijous, més d'un olotí veurà el futur amb més bons ulls. La sort s'ha repartit a la capital de la Garrotxa.
Arxivat a