1 de 10
salut

​Els playbacks de l'Hospital d'Olot recullen gairebé 7.000 euros per a la Marató de TV3

La cita va tenir lloc aquest diumenge i es va tornar a fer després de tres anys

Una de les funcions dels playbacks d'aquest 2022 | Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa
per Redacció, Olot | 13 de desembre de 2022 a les 09:27 |
L'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa mai falla per la Marató de TV3. Després de dos anys ideant iniciatives per no fallar a la cita solidària, aquest 2022 ha pogut tornar a organitzar l'activitat estrella del centre per la Marató. Els playbacks de l'Hospital d'Olot van tornar a sonar aquest diumenge al Teatre Principal d'Olot després de tres anys sense poder-se organitzar a causa de la pandèmia.

Centenars d'espectadors van assistir a les dues sessions que es van fer, les quals van comptar amb una tretzena d'actuacions i un total de 40 professionals del sector sanitari garrotxí dalt de l'escenari. Durant l'espectacle es van representar cançons conegudes com Mon Amour, Sweet Caroline o No dudaría.


En total, es van recaptar 6.790 euros que aniran íntegrament destinats a la Marató de TV3 que se celebra aquest diumenge 18 de desembre i que enguany tracta les malalties cardiovasculars. Aquesta va ser la novena edició dels Playbacks de l'Hospital. En l'última ocasió l'any 2019 es van recaptar uns 8.000 euros.

 

Participació