​Pablo Odell serà el cap de llista de Junts a les Planes d'Hostoles

El candidat fa més de vint anys que viu al poble garrotxí i serà el relleu d'Eduard Llorà

Pablo Odell, el segon començant per la dreta, acompanyat de Laura Borràs i membres de Junts a la Garrotxa
Pablo Odell, el segon començant per la dreta, acompanyat de Laura Borràs i membres de Junts a la Garrotxa | Junts
Redacció
05 de desembre del 2022
Actualitzat a les 11:12h
Junts ja té nou candidat a les Planes d'Hostoles. Després que l'actual alcalde anunciés que no es presentaria a les eleccions municipals de l'any que ve, el partit ha escollit Pablo Odell com a cap de llista.

Odell té 52 anys i des de fa més de vint és veí de les Planes d'Hostoles. L'empresari editor de llibres va ser presentat com a candidat dijous passat en un acte a Cal Gat i amb la presència de la presidenta del partit, Laura Borràs. "M'agrada el poble on visc, me'n sento orgullós i he decidit que és el meu lloc al món", va afirmar Odell.

Actualment, el candidat està definint el programa electoral i els eixos polítics de la seva candidatura. Sobre l'equip, afirma que comptarà amb persones de "perfil divers, diferents edats, formació i experiència". "El nostre objectiu és millorar els serveis i la qualitat de vida de tots els veïns de manera individual i també col·lectiva", afegeix.

Pablo Odell serà el relleu d'Eduard Llorà al capdavant de Junts a les Planes. Després de tres mandats seguits, Llorà deixarà l'alcaldia i dona pas al nou candidat. De moment, la de Junts és l'única llista que s'ha anunciat al municipi garrotxí.