​Mariona Escoda, Doctor Prats, Germà Negre i Massa a la Gala de les Preses 2022

El poble acollirà més d'una trentena d'actes en només sis dies

La Mariona Escoda, guanyadora d'Eufòria
La Mariona Escoda, guanyadora d'Eufòria | TV3
Redacció
07 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:54h
Les Preses es vesteix de Gala a partir d'aquest divendres. Després de la festa major, la Gala és una de les cites més importants del municipi i per això la Comissió de Festes ha preparat més d'una trentena d'actes per als pròxims sis dies.

Cada any, ena de les propostes més destacades de la Gala de les Preses són els concerts. Aquest 2022 tampoc es queda curt i s'hi podran veure grups i artistes de primer nivell nacional. Aquest dissabte, Doctor Prats actuarà al costat del garrotxí Massa i tancarà la nit la música de Sweet Dreams. El dimarts, serà la segona gran nit de festa amb la guanyadora d'Eufòria, Mariona Escoda, Germà Negre i la música dels 2000's d'Àngel i Dimoni. Les entrades per a les nits de concert es poden comprar aquí.

A part dels concerts, la Gala també tindrà activitats culturals i populars com la cercavila de la faràndula del poble aquest divendres a dos quarts de vuit de la tarda. Els gegants, la granota i els calabotins seran els responsables d'inaugurar la celebració, juntament amb el pregó de festa que enguany anirà a càrrec de l'ÉsDansa amb motiu dels seus 40è aniversari.

Durant aquests dies de Gala, les Preses també acollirà sopar popular, campionat de botifarra, teatre, playback, sardanes, concert de festa major o jocs infantils, entre altres.

Consulta totes les activitats del programa de la festa aquí.
Arxivat a