​La primera Fira del Llibre Local i Conscient de les Preses tanca amb 800 visitants

L'organització ja ha confirmat que hi haurà segona edició

Imatge de la Fira del Llibre celebrada aquest cap de setmana a les Preses
Imatge de la Fira del Llibre celebrada aquest cap de setmana a les Preses | Ajuntament de les Preses
Redacció
27 de setembre del 2022
Actualitzat a les 8:48h
800 persones van visitar aquest cap de setmana la primera Fira del Llibre Local i Conscient de les Preses. Divendres i dissabte el poble es va omplir de literatura i consciència mediambiental. La fira busca difondre criteris de sostenibilitat en el món de l'edició literària. Per això, totes les editorials que hi van participar havien de tenir els seus llibres impresos en el mateix territori que utilitzen per distribuir-los.

En total hi van participar 25 editorials i dues llibreries que durant tot el dissabte van configurar la part central de la fira amb un mercat literari ubicat a la pista poliesportiva de les Preses. El divendres, el certamen es va centrar en una jornada professional amb diferents autors i editors que van reflexionar sobre la sostenibilitat en el món literari i de l'edició.

També hi va haver tallers sobre l'ecoedició, sobre l'elaboració de làmines de paper o la creació de la història d'un conte. També es van fer espectacles infantils i debats en un escenari principal que va estar alimentat per plaques solars, seguint la línia sostenible de la fira.

Des de l'organització es mostren satisfets de la participació que hi ha hagut en aquesta primera edició de la Fira del Llibre Local i Conscient. Remarquen la implicació de la ciutadania, no només en visitar la fira, sinó també en comprar llibres ecoeditats. Per tot plegat, els responsables del certamen i l'Ajuntament ja pensen en una segona edició de cara el 2023.
Arxivat a