​Desapareix la parada de la Teisa al carrer Pau Claris de Barcelona

A partir de dilluns que ve la parada quedarà anul·lada i n'hi haurà de noves

La parada de la Teisa al xamfrà de Pau Claris amb Consell de Cent.
La parada de la Teisa al xamfrà de Pau Claris amb Consell de Cent. | @AlexHinojo/@Wikipedia .
23 de setembre del 2022
Actualitzat el 26 de setembre a les 11:38h
La parada de Teisa al carrer Pau Claris de Barcelona passarà el pròxim dilluns a la història. La companyia d'autocars ha hagut de reubicar i ampliar les seves estacions a la ciutat comtal. A partir d'aquest pròxim dilluns 26 de setembre, després de dècades en funcionament, els garrotxins que viatgin fins a Barcelona amb autocar ja no podran baixar a Pau Claris. L'empresa, però, mantindrà les oficines actuals al mateix carrer on hi havia fins ara la parada. Els bitllets es podran comprar a aquesta oficines o dalt dels autobusos. 

Des de la direcció de Teisa, han explica a Nació Garrotxa que el motiu dels canvis es deu a les noves polítiques de redistribució viària que està fent l'Ajuntament de Barcelona des de fa més d'un any. La companyia ha aprofitat la situació per ampliar el seu servei i crear més parades per als viatgers que surten o arriben de Barcelona. 

TEISA ja no podrà comptar amb la parada de Pau Claris, però, reubicarà l'actual i en crearà dues més, respecte a les que hi havia ara. La parada que s'ubicava a la cantonada del carrer Pau Claris amb Consell de Cent se situarà un carrer més amunt: al carrer Aragó 271, a tocar del passeig de Gràcia. Aquesta servirà per als trajectes d'arribada.
 

Imatge gràfica de les novetats en les parades de TEISA a Barcelona


Per als trajectes que marxin de Barcelona, s'utilitzarà una nova parada ubicada a Gran Via 658, a pocs metres més avall de la que hi havia a Pau Claris. Aquesta estarà ubicada entre Roger de Llúria i Pau Claris, més a prop de plaça Catalunya.

A més, però, es crearà una tercera parada nova al carrer Tarragona 129, entre la plaça Espanya i Sants Estació. Aquesta parada servirà per a viatges que arribin o marxin de Barcelona.

Totes les noves parades que ha creat Teisa a la capital catalana tenen connexió amb el Metro a prop. En el cas de la del carrer Aragó, hi ha l'estació de Passeig de Gràcia a pocs metres amb les línies L3, L4 i L2. Al carrer Tarragona, hi ha la parada "Tarragona" de l'L3, i al nou punt de TEISA al Gran Via hi ha també l'estació de Passeig de Gràcia (L3, L4 i L2) o Urquinaona (L1) a pocs metres caminant.

A més d'aquestes novetats, es manté com sempre la parada que hi havia a la Sagrera. Aquesta encara serà la primera parada que faran els trajectes que arribin a Barcelona i només servirà per a descarregar passatgers que arriben a la capital.