​El circ d'estiu s'acomiada d'Olot aquest dimecres

La companyia Flying Pikmis tancarà el cicle

El Circ a la Plaça d'Olot
El Circ a la Plaça d'Olot | Martí Albesa
Redacció
19 de juliol del 2022
Actualitzat a les 18:21h
Aquest dimecres 20 de juliol el cicle de Circ a la Plaça d'Olot posa punt i final a l'edició d'enguany. Després de dos dimecres de circ, aquest serà el tercer i l'últim. La companyia Flying Pikmis serà la responsable de tancar el cicle d'enguany. Ho farà amb un espectacle que busca conscienciar l'espectador sobre l'impacte que tenim en el medi ambient.

Sota el nom de Endangered, que en català significa "espècie en extinció", l'espectacle explica la història d'un científic que descobreix un indret amb espècies úniques al món. La seva arribada trencarà l'estabilitat i el cicle biològic d'un espai que fins aquell moment vivia en harmonia.

Pel que fa a l'escenografia, Endangered es desenvolupa en un escenari format per una gran estructura construïda per la mateixa companyia a través de materials reciclats. I és que la sostenibilitat és un dels eixos d'una proposta que comptarà amb trapezi i jocs d'alçada.

L'últim espectacle del Circ a la Plaça 2022 es podrà veure a la plaça de braus d'Olot aquest dimecres a les 19:30 h. L'entrada és gratuïta i no es necessita cap reserva.

Arxivat a