​«La Vanguardia» distingeix l'Espai Cràter

La proposta garrotxina guanya el premi Què Fem? a la millor iniciativa museística

Lliurament del premi
Lliurament del premi | Ajuntament d'Olot
Redacció
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 14:48h
El passat dimarts, 21 de juny, es va celebrar una nova edició dels premis Què Fem?, el suplement d’oci de La Vanguardia, que pretenen donar valor a diverses iniciatives catalanes vinculades al món de la cultura, de l’oci o de la gastronomia. Espai Cràter, el nou centre de referència en volcans, ciència i societat d’Olot, va ser un dels guanyadors de la nit, en endur-se el premi a millor iniciativa museística. Van recollir guardó el director d’Espai Cràter, Xevi Collell, i el regidor d’Innovació i Tecnologia de l’Ajuntament d’Olot, Agustí Arbós.

La resta de categories han reconegut una desena de propostes de música (Let’s Festival), teatre (Teatre Victòria), familiar (Llum BCN), infantil (CRAM), cinema (La Festa del Cinema), comerç de proximitat (Barcelona Comerç), escapades (Ara Lleida) i restauració (Restaurant Sergi de Meià). Com a novetat d’aquesta edició, també s’han donat premis al millor restaurant sostenible (TunaTeca) i al personatge o iniciativa especial (Mike Blackman, director general d’ISE).

La gala de lliurement de premis, que va tenir lloc al restaurant El Xalet de Montjuïc de Barcelona, va ser presentada per l’actor Bruno Oro i va comptar amb l’actuació musical de Suu.

Arxivat a