L'estadi de la UE Rubí, qüestionat per acollir la fase d'ascens a la 2a RFEF

La Unió Esportiva Olot i dos més dels quatre clubs que han de disputar el play-off han expressat la seva disconformitat

NacióGarrotxa
03 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:19h
L'estadi de la Unió Esportiva Rubí.
L'estadi de la Unió Esportiva Rubí. | FCF.
L'estadi municipal de Can Rosés de Rubí havia estat l'escollit per acollir els play-offs d'ascens a la Segona RFEF, que s'ha de disputar aquest cap de setmana entre la UE Olot, la UE Sant Andreu, el CP San Cristóbal i el Girona FC B. Aquest dilluns, però, tres dels quatre equips ja han manifestat el seu desacord amb la seu triada, per diversos motius. 

La UE Olot ha estat la primera entitat a pronunciar-se, tal com recull Esport3: el club diu que dos dels quatre clubs són gironins però s'ha triat una seu molt propera als rivals, un dels quals és de Terrassa; i a més considera que les característiques de l'estadi municipal, amb només 2.000 espectadors i amb la gespa molt deteriorada, no són les condicions adequades per disputar aquesta fase final. 

Els clubs també es queixen que la capacitat limitada d'aquesta grada els farà perdre ingressos per taquillatge i que la Federació Catalana de Futbol (FCF) no ha ofert paquets d'entrades a cada club, sinó que la venda és lliure, cosa que pot generar situacions de conflicte.

Quan es van saber els clubs classificats, la Federació Catalana de Futbol va donar el vistiplau al camp del Rubí per disputar els play-offs - només s'hi havien presentat el Rubí, l'Hospitalet i el Santboià, però els dos municipis del Baix Llobregat van desistir - i els participants ja van mostrar el seu desacord. En un segon plec s'hi van presentar el Manresa i el Sant Andreu, però davant la manca de consens, la FCF va determinar que Rubí seria la seu definitiva per disputar aquests partits. 

De fet, la Federació afirma que l'Ajuntament de Rubí ja treballa per millorar les condicions del terreny de joc de cara a dissabte, i que fins ara és el que ha ofert més garanties logístiques.

Hi haurà ampliació
Arxivat a