Música

L’Aula Musical Olot enregistra «Dance like this»

Organitzats de manera cooperativa, és el segon enregistrament que fan els professors per a fer equip i cultivar el projecte

per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 23 de novembre de 2021 a les 10:44 |
Els professors de l'Aula Musical Olot. | @MusicalAula.
Dance like this, de Bootsy Collins, és el nou tema musical enregistrat pels professors de l’Aula Musical Olot i llençat públicament amb motiu del dia de Santa Cecília d'enguany.

L’arranjament d’aquest funky ha anat a càrrec del professor de saxo Albert Vergés Felip, que ha comptat amb la interpretació dels professors de l’Aula Musical Olot i els vocalistes col·laboradors Núria Fossas i Daniel Meredith. L’enregistrament l’ha fet Ferriol Virgili, als Estudis Pinotxo d’Argelaguer.


A l'inici del curs passat, l’equip de professors de l’Aula Musical Olot, organitzat de manera cooperativa per a oferir educació musical a petits i grans, ja va llançar un primer enregistrament: Fragile, de Sting.

D’aquesta manera es van sumant enregistraments que tenen diferents objectius: fer equip, cultivar el projecte musical que s’ha de transmetre als alumnes i amics, i produir i compartir bona música.


Els temes enregistrats es poden escoltar al Soundcloud de l’Aula Musical Olot i aquí mateix aquest darrer Dance like this.

 

Participació