Sant Joan les Fonts organitza una matinal «DepaRIUre» aquest diumenge

El riu i el riure aniran de bracet amb tres espectacles a càrrec de Toti Toronell, Teatro sobre Ruedas i Roi Borrallas

Toti Toronell és un dels artistes convidats al DepaRIUre.
Toti Toronell és un dels artistes convidats al DepaRIUre. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
10 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:48h
Amb aquesta expressió tan garrotxina, "de pa riure", Sant Joan les Fonts obre les portes al riure, a passar-ho bé a través d’espectacles carregats de bon humor. Així, aquest diumenge, 14 de novembre, entre les deu del matí i les dues del migdia, s'hi representaran tres espectacles a l’aire lliure. El lloc escollit és la zona coneguda localment com el Pedreguet, situada a l’entorn del pont medieval. Les companyies seleccionades per a aquesta primera matinal humorística són la Cia Toti Toronell, Teatro sobre Ruedas i Roi Borrallas.

La matinal començarà a dos quarts d'onze i dos minuts del matí ambBibelula, un espectacle on Toti Toronell desplega un univers surrealista, es deixa endur per les emocions i convida a viatjar amb ell per un espectacle sense solta ni volta.

Seguidament, a les 11:48 h serà el torn de Teatro sobre Ruedas, ambAmbicions: una dona violinista ens vol oferir un concert, un concert desconcertant, ple d’humor i poesia, l’ambició la porta a desplegar tot el seu armament violinistic i ens demostra que en realitat… el tamany si que importa!

I, per acabar, a les 12:46 h Roi Borrallas presentarà Solo. Què hi ha després de la funció? Com cada dia, el pallasso ha acabat la funció i l’espectacle ha estat un èxit! Ha de tornar a la realitat, tocar de peus a terra…, però aterrar desprès d’una funció de vegades no és tan fàcil.

L’accés al recinte per a poder veure aquests tres espectacles (els que vulgueu) té un cost de 2 euros per persona. Si voleu assegurar la plaça cal fer la inscripció a shorturl.at/boDM6 o trucar a l'Ajuntament 972 290 052.

La matinal DepaRIUre es localitza en un espai molt santjoanenc, sota l’oficina de turisme de ca l’Esquirolet, al costat de la zona on van confluir tres colades de lava i del riu Fluvià. Així, el nom depaRIUre honora tant el patrimoni del municipi, el riu, com les emocions del riure.
La Matinal depaRIUre l’organitza l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i Laitrum, amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Girona.
 

Cartell de la matinal DepaRIUre d'aquest diumenge a Sant Joan les Fonts. Foto: @santjoanlesfontsaj.


 
Arxivat a