Els problemes d’aparcament al «Quedem a la plaça?» de Sant Joan les Fonts

Els veïns van fer diverses propostes per a resoldre el problema

Un moment de la trobada del darrer «Quedem a la plaça?» al barri Sec.
Un moment de la trobada del darrer «Quedem a la plaça?» al barri Sec. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
28 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:17h
El darrer "Quedem a la plaça?" de Sant Joan les Fonts, en aquesta ocasió al barri Sec, va comptar amb una bona representació veïnal. Un dels punts centrals de la trobada van ser les dificultats que tenen els veïns a l'hora d'aparcar en els carrers Santiago Rusiñol i Isaac Albéniz.

El primer d’aquests carrers, compta amb una important afluència de vehicles, tant de veïns del carrer com dels treballadors de dues empreses pròximes.

Els veïns van fer diverses propostes per a resoldre el problema com ara crear un nou aparcament o canviar el sentit de la via. El compromís de l’equip de govern va ser traslladar aquestes propostes als serveis tècnics, i cercar, també, l’opinió d’un tècnic exterior, per mirar de trobar una solució a la situació.

Es va tornar a emplaçar els veïns per d’aquí tres setmanes, quan ja es tindrà resposta dels tècnics, per a poder debatre conjuntament la millor opció.

A la trobada també es va parlar de la neteja del Torrent de Soler i de l'incivisme d’alguns propietaris de gossos que els deixen deslligats i embruten.

A aquesta reunió també hi va assistir l’agent cívic i el tècnic d’urbanisme de l’Ajuntament.