Una veïna de Santa Pau mor en un accident de trànsit a l'Anoia

Els fets es van produir aquest passat divendres quan la furgoneta que conduïa la jove i un altre turisme van xocar frontalment

La passatgera de l'altre vehicle va ser traslladada greu en helicòpter a l'hospital de Sant Pau.
La passatgera de l'altre vehicle va ser traslladada greu en helicòpter a l'hospital de Sant Pau. | Carlos Baglietto
NacióGarrotxa
28 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:34h
Esther Pi Badosa, veïna de Santa Pau de 30 anys, és la conductora d'una furgoneta que ha mort aquest passat divendres en un accident de trànsit al punt quilomètric 43 de la C-15, a l'altura de la Pobla de Claramunt (Anoia), segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 12:39 h. Per causes que encara s'investiguen, s'ha produït una col·lisió frontal entre una furgoneta i un turisme. Ha mort la conductora de la furgoneta, Esther Pi, mentre que una passatgera de l'altre vehicle ha resultat ferida greu i ha estat traslladada en helicòpter a l'hospital de Sant Pau, a Barcelona.

El conductor d'aquest darrer automòbil ha sofert lesions de caràcter menys greu i ha estat traslladat en ambulància al mateix centre hospitalari.

Esther Pi Badosa va aconseguir l'any 2009 el Premi Salvador Reixach en l'àmbit científico-tècnic pel treball "Els altres habitants", que es van publicar al número 22 dels Annals del Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca (PEHOC).