El Govern nomena Anna Barnadas secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat

La regidora olotina d'ERC serà substituïda a la Diputació de Girona pel batlle de la Vall d'en Bas, Lluís Amat

Anna Barnadas, en una entrevista durant les eleccions municipals de 2019.
Anna Barnadas, en una entrevista durant les eleccions municipals de 2019. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
02 de juny del 2021
Actualitzat a les 8:14h
Anna Barnadas ja és la nova secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Barnadas, nomenada aquest dimarts pel Consell Executiu, serà la secretària responsable de la lluita contra el canvi climàtic i per a l’impuls de la transició energètica cap a les renovables. D’ella en dependran les direccions generals de Medi Natural i Polítiques Ambientals, la de Qualitat Ambiental, la d’Energia, a més de l’Institut Català de l’Energia, l’Agència Catalana de l’Aigua, i l’Agència de Residus de Catalunya.

Barnadas, nascuda a Olot, l’any 1969, é llicenciada en Ciències, especialitat Biologia (UAB 1992) i màster en Gestió Ambiental a l’àmbit municipal (UdG 2005). Ha estat professora de secundària i de cicles formatius de grau superior i del Grau de Ciències Ambientals de la UNED. És regidora a l’Ajuntament d’Olot i, fins avui, ha estat diputada de Medi Ambient a la Diputació de Girona, càrrec en què la substituirà el batlle de la Vall d'en Bas, Lluís Amat.

El Consell Executiu d’aquest dimarts també ha nomenat Anna Sanitjas com a nova directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi; i a Alba Balcells com a directora de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).
 
Arxivat a