La Rourera de Sant Joan les Fonts celebra el «Quedem a la Plaça?»

En la trobada amb els veïns, l'equip de govern va recollir diverses propostes que estudiarà com tirar endavant

NacióGarrotxa
24 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:12h
La trobada de l'equip de govern amb els veïns a La Roureda va ser molt profitosa.
La trobada de l'equip de govern amb els veïns a La Roureda va ser molt profitosa. | @santjoanfontsaj.
La represa dels "Quedem a la plaça?" ha tornat amb força. Si fa pocs dies es va fer als Pisos Xocolata, aquest dijous passat va ser el torn de La Roureda, on va tenir una bona acollida per part dels veïns.

Prop d’una vintena d’assistents, de totes les edats que, al costat de l’equip de govern i complint amb tots els protocols sanitàries per la pandèmia, van voler explicar i compartir tot allò que fa referència al seu barri.

La trobada va començar parlant del canvi de contenidors i de la deixalleria mòbil i va continuar amb la proposta de canviar les plaques dels carrers i substituir les que hi ha ara per unes de noves amb un format més actual, atès que encara són les originals de quan es va crear el barri. Precisament, en relació a aquesta qüestió, també es va demanar que a l’entrada del barri s’hi col·loqués un cartell indicador amb el nom de La Roureda.

També, es va posar l’accent en la necessitat de renovar el sistema de clavegueram que ha quedat antic i que, quan plou, no fa prou bé la seva funció i sovint provoca que entri aigua als garatges. Paral·lelament, es va demanar que s’avisi quan els arbustos dels jardins particulars envaeixin la via pública.

La neteja del mercat dels diumenges va ser una ltra preocupació que es va traslladar a l’equip de govern i es va demanar que s’obligui els paradistes a netejar més bé la zona un cop han acabat la seva activitat.

Va ser una trobada molt profitosa, on tothom va poder dir-hi la seva i on es van recollir propostes i inquietuds que l’equip de govern estudiarà a partir d’ara.

El proper "Quedem a la Plaça?" serà el proper 29 de maig a les Escoles de Begudà.