Nomenen la catalana Anna Navarro com la dona de negocis més admirada del món 2021

La prestigiosa revista "CIO Look" considera l'ambaixadora d'Olot –coneguda com Anna N Schlegel–, "la dona del Renaixement global"

Portada de l'edició digital de la revista «CIO Look», amb Anna Navarro al capdavant.
Portada de l'edició digital de la revista «CIO Look», amb Anna Navarro al capdavant. | @CIOLookmagazine
19 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:09h
L'olotina Anna Navarro Descals (1968) –coneguda com Anna N Schlegel– ha estat nomenada per la prestigiosa revista CIO Look al capdavant del rànquing TOP 10 de dones de negocis més admirades del mon aquest 2021.

Navarro, que tot just fa dues setmanes va anunciar que deixava de ser la vicepresidenta de NetApp, la firma líder mundial d'emmagatzematge de dades amb seu a Silicon Valley, va ser nomenada el passat 1r d'abril ambaixadora de la ciutat d'Olot. Actualment treballa al departament de producte, mercat internacional i globalització de Procore Technologies, una empresa amb seu a Califòrnia (EUA) de programari de gestió de projectes de construcció número 1 al món, segons revela el portal Exterior.cat.

En l'entrevista que CIO Look fa a l'empresària catalana –que també va ser nomenada la "dona més influent del món en tecnologia el 2020" per la revista Analytics Insight–, Anna N Schlegel reivindica el “lideratge amb valors” i considera que “el valor clau és la confiança: dediqueu temps a escoltar, a comprendre i a col·laborar”.
 

Anna Navarro. Foto: Adrià Costa


De fet, el periodista Pep Marti l'entrevistava per a NacióDigital el passat desembre, en què l'olotina declarava que havia arribat on era "perquè la paraula por la conec poc". L'autora de Trully Global, una persona empàtica i cordial, s'endinsa en aquesta entrevista en els canvis que està experimentant el sector tecnològic i parla dels conceptes d'èxit, fracàs i poder.

Arxivat a