Sant Joan les Fonts aprova mesures per al foment de les energies renovables

El ple municipal també acorda la modificació de crèdit del pressupost inicial amb el romanent líquid de tresoreria, que puja 424.315 euros

Una imatge del ple telemàtic celebrat aquest dijous, 13 de maig.
Una imatge del ple telemàtic celebrat aquest dijous, 13 de maig. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
14 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:08h
Aquest dijous s'ha celebrat el ple ordinari de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts en què destaca la proposta de l’equip de govern per a modificar l’Ordenança Reguladora en matèria de subvencions per a la inversió en la instal·lació no obligatòria de sistemes per l’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia provinent de fonts renovables.

Amb aquesta modificació –aprovada pels dos grups municipals– la subvenció serà del 100% de l’import de la quota integra de l’IBI durant 3 anys. Aquesta mesura pretén potenciar i incentivar l’ús de les energies renovables.

Un altre punt a destacar ha estat la proposta d’acord d’aprovació inicial de la modificació de crèdit del pressupost inicial. Aquesta proposta s’ha pogut dur a terme en aquest moment, quan s’ha fet la corresponent liquidació de l’exercici anterior i s’ha pogut saber el romanent líquid de tresoreria. Precisament, aquesta modificació es finança amb càrrec a aquest romanent líquid i es distribuirà de la següent manera:
 

Quadre amb la distribució econòmica del romanent. Foto: @santjoanfontsaj.


L’últim punt del ple ha servit per a donar a conèixer la renúncia al seu càrrec dels actuals regidors Vanesa Torrent i Josep Molas, per motius personals, i del que seria el següent en la llista, Andreu Caballero. Tant l’equip de govern com l’oposició han volgut agrair la seva dedicació i les seves aportacions al municipi i els han desitjat molts encerts en el futur. Els nous regidors, Antoni Roura i Estel Batlle, prendran possessió del càrrec en el pròxim ple.

En aquest enllaç podeu recuperar la sessió plenària que, per problemes tècnics, no té so fins el minut 10:25.