L'olotina Anna Navarro deixa la vicepresidència de NetApp

La dona més influent del món en tecnologia el 2020, recentment nomenada ambaixadora d'Olot, no ha revelat el nou destí professional

Anna Navarro Descals, coneguda com Anna N Schlegel.
Anna Navarro Descals, coneguda com Anna N Schlegel. | Adrià Costa.
07 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:19h
L'olotina Anna Navarro Descal, més coneguda professionalment com Anna N Schlegel, ha anunciat aquest dijous que deixarà de ser la vicepresidenta de NetApp, la firma líder mundial d'emmagatzematge de dades amb seu a Silicon Valley.

Ella mateixa ho ha explicat a la xarxa social Linkedin.



Nascuda a Olot el 1968, Navarro feia dotze anys que treballava per a aquesta firma. Llicenciada en filologia anglesa i alemanya a la UB, fa 28 anys que viu a Silicon Valley i ha treballat a Cisco Systems, Xerox, VMware o VeriSign.

El desembre passat va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia 2020 per la revista Anaytics Insight i el passat 1r d'abril es va convertir en la vint-i-cinquena ambaixadora d’Olot, distinció que li va atorgar el batlle, Pep Berga, a l'Ajuntament d'Olot.

Tot just uns dies abans, Pep Martí la va entrevistar per a Nació Digital, on l'empresària deia: "He arribat on he arribat perquè la paraula por la conec poc".

Arxivat a