L’escola Castanyer treballa la igualtat en un taller organitzat per la Fundació Nzuri Daima

A través de les cançons d’un conte que recull les experiències de la gira mundial de la formació musical infantil Coro Safari, provinent d’Uganda

Un moment de l'acte a l'escola Castanyer de Sant Joan les Fonts.
Un moment de l'acte a l'escola Castanyer de Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
15 de març del 2021
Actualitzat a les 9:11h
El passat 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, l’escola Castanyer va dur a terme una activitat organitzada per l'ONG Fundació Nzuri Daima. Es tractava de treballar la sensibilització en els valors que es va dur a terme amb tots els alumnes del centre, des dels petits de P3 fins als alumnes de 6è de primària i va ser un èxit.

A través de les cançons d’un conte que recull les experiències de la gira mundial de la formació musical infantil Coro Safari, provinent d’Uganda, es reforcen valors com la igualtat i es detalla un seguit de compromisos com ara la cura de medi ambient, la lluita contra la violència de gènere, el treball per la pau i la intervenció de l’amor en tot allò que fem a la vida.

Aquest conte, editat per la Fundació Nzuri Daima, és una eina útil per a treballar molts dels temes socials que afecten la nostra societat, com ara la desigualtat entre homes i dones, especialment punyent al continent africà, i que fan reflexionar als nens i nenes sobre els canvis que cal dur a terme.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts va fer conjuntament l’activitat amb l'ONG per a poder-la proposar a l’escola i va ser el centre educatiu qui va escollir una data tan escaient per a fer l'activitat.