Residus

L'incivisme omple d'andròmines les àrees de recollida de residus a Sant Joan les Fonts

L'Ajuntament lamenta que, malgrat les mesures aportades, encara es trobin amb trastos de tota mena deixats dins o vora els contenidors

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 1 de març de 2021 a les 09:12 |
L'acumulació de trastos impedia accedit al contenidor de vidre. | @santjoanfontsaj.
Una vegada més, l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha de lamentar els mals usos de les àrees de recollida de residus que hi ha al terme municipal. Tot i que es van prenent mesures per a d’evitar-hi l'acumulació d'andròmines, des del Consistori es continuen trobant amb trastos de tota mena deixats dins o vora els contenidors.

Les imatges que podeu veure corresponen a l’interior d’una àrea de residus de Sant Cosme a principis de la passada setmana: radiadors i cadires es van abandonar sense cap mena de consideració a l’interior de l’àrea amb l’agreujant que impedien arribar fins al contenidor verd del vidre.


Aquesta àrea, precisament, es va reformular fa uns mesos i es va tancar, i es va proporcionar als veïns una clau per accedir-hi. D’aquesta manera, es volia evitar, justament, l’abandonament d’aquests trastos i corresponsabilitzar els ciutadans de l'ús de l'àrea.

Des de l'Ajuntament recorden que si cal treure trastos o mobles, s'ha de trucar en primer lloc al 972 290 052 per a acordar un dia en el qual els serveis puguin emportar-se aquests elements i que no restin abandonats a la via pública com passa sovint.

 

Aquesta àrea de residus, a Sant Cosme, es va reformular justament per a impedir l'incivisme. Foto: @santjoanfontsaj.

 

Participació