Sant Joan les Fonts adjudica els sis pisos de lloguer social situats a la Canya

Les persones triades en el sorteig podran entrar-hi a viure el 1r de febrer, amb un contracte de 3 anys de durada

Els pisos de la SAREB de lloguer social a la Canya.
Els pisos de la SAREB de lloguer social a la Canya. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
13 de gener del 2021
Actualitzat a les 10:09h
L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha adjudicat els sis pisos de lloguer social situats al nucli de la Canya. El consistori va aconseguir un acord de cessió amb la propietat (la societat SAREB) per a destinar-los a aquesta finalitat.

L’adjudicació es va fer a través de sorteig públic a la sala de plens de l'Ajuntament, on es van respectar totes les normes de prevenció de la Covid-19. Les persones que van ser triades en el sorteig podran entrar-hi a viure el vinent 1r de febrer, amb un contracte de 3 anys de durada.
 

El sorteig s'ha celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament. Foto: @santjoanfontsaj.


D’aquesta manera, es dóna oportunitats a diverses persones per a poder-se emancipar, amb què el nucli de la Canya tindrà nous habitants que dinamitzaran la zona. Els pisos en qüestió van estar anys tancats –fins i tot amb ocupacions il·legals. Amb aquesta actuació del Consistori, s’aconsegueix revertir aquest extrem.

Els immobles, a més a més, havien presentat desperfectes i la Brigada Municipal ha estat treballant per a la seva reparació i posada al dia. També, s’han donat d’alta els subministraments.

Els pisos, que estrenaran els nous llogaters, són d’obra nova, amb garatge independent. Els de la primera planta tenen menys superfície mentre que els de la segona planta són tipus dúplex. La finca està ubicada al carrer Margarida Cabrafiga